En Güncel Film Önerileri

2020 Oscar Töreninin Şık Kadınları

  • 11 Şubat 2020
2020 Oscar Töreninin Şık Kadınları

Her yıl olduğu gibi, güzel mi güzel kadın oyuncularımız bu yıl da şıklıklarını konuşturdular Oscar Töreninde. Bu isimlerden en çok dikkat çeken hanımefendinin kıyafetini biraz açıkladıktan sonra şık bulduğum diğer bayanları da konuşacağım. 

 

Natalie Portman, altın ve siyah rengi uzun elbisesinin üzerine altın rengi işlemeli siyah bir pelerin giydi. Peki nedir bu işlemeler? Bu işlemelerde Natalie Portman’ın düşüncesine göre, bu zamana kadar başarılı projelere imza atmalarına rağmen Oscar’a aday olamayan kadınların isimleri var. Portman haklı mıdır bilinmez, ancak pelerine işli bazı isimlerin aday olmasını ben de istemedim değil. Yine de Natalie’nin bu Padme Amidala vari kıyafeti törende en sevdiğim üç elbiseden biriydi.

 

Her elbisesiyle olduğu gibi bu elbisesiyle de beni gönlümden vurdu en sevdiğim kadın oyuncu. Scarlett Johansson törene saten ve taş işlemeli bu elbiseyle katıldı. Makyajı, saçı ve tercih ettiği takıyla törende en sevdiğim ikinci görünüme sahip olan kadın oldu. Bir de elinde Oscar heykelciği olsa tadından yenmezdi.

 

En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Renee Zellweger törene sade kesimli, şıklığından ayılıp bayıldığım payetli bir elbiseyle katıldı. Elbise vücudunu öyle bir sarmış, Renee saçının güzelliği ve makyajının doğallığıyla görünümünü öyle bir dengelemiş ki, vurulmamak elde değil.

 

Güzeller güzeli Margot Robbie, bu yıl törene siyah şıklığını sunarak geldi. Çuval giyse yakışırlık bir vücuda ve yüze sahip olan Robbie, simsiyah tülden, göğsünde bir mücevher olan şık mı şık bir elbise tercih etmiş. Saçı konusunda biraz şüphem olsa da ben makyajına ve elbisesine hayran kaldım.

 

Bu yıl ilk kez Törene katılan genç oyuncu Florence Pugh kat kat etekleri olan bir elbise seçmiş. Vücuduna uygun elbiseler giymesi ve saçını her zaman giydiklerine uygun kullanması her zaman ilgimi çekiyor. Bu kez de ayakkabısı başta olmak üzere kendisine baştan sona hayran kaldığımı söylemeden geçemeyeceğim. 

 

Siyah şıklığını konuşturan bir başka hanımefendi daha, Penelope Cruz. Güzel mi güzel bir yüze ve vücuda sahip oyuncumuz oldukça şık bir elbiseyle katıldı Törene. Saç konusunda burada da bir şüphem var ama elbisenin güzelliği örtüyor kusurları. 

Bir diğer siyahlı leydi Charlize Theron. Sol bacağında yırtmacı olan simsiyah bir elbise tercih eden Theron, gerek dekoltesiyle gerek mücevheri ve saçıyla beni derinden etkiledi. 

Joaquin Phoenix’in güzeller güzeli nişanlısı Rooney Mara yazımızın son siyahlı leydisi. Farklı, sade ve rahat tarzıyla dikkat çeken Mara, dantel detaylı bir elbise tercih etmiş. Saçına ve makyajına da bayıldım.

 

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu seçilen Laura Dern, pembe, siyah detaylı bir elbise tercih etmiş, saç ve makyaj uyumunu da çok beğendim.

 

Kendisini pek sevmesem de, Brie Larson ne giyse ciddi anlamda beğeniyorum, kendisine pek yakıştıramıyorum orası ayrı ama bu kadının stilistleri işlerini iyi biliyorlar. 

 

Ten rengine çok yakıştırdığım bembeyaz bir elbise giymiş Cynthia Erivo. Ayakkabılarını daha narin beklesem de ben elbisesine ve göğüs detaylarına tek kelimeyle bayıldım. 

 

Regina King’in bu elbisesine de öyle bayıldım ki, bunu da sizlerle paylaşmak istedim. Elbisenin kesi ve detayları Regina’ya çok yakışmış. 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Emre dedi ki:

    Scarlett johansson gerçekten çok güzel kadın filmleri de başarılı

BİR YORUM YAZ