Haberler https://tuyann.com Fri, 12 Nov 2021 18:38:52 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.9.9 https://tuyann.com/wp-content/uploads/2020/06/cropped-favicn1-32x32.jpg Haberler https://tuyann.com 32 32 How I Met Your Father Hakkında – Hulu’nun yeni dizisinden ilk görsel https://tuyann.com/how-i-met-your-father-hakkinda-hulunun-yeni-dizisinden-ilk-gorsel/ https://tuyann.com/how-i-met-your-father-hakkinda-hulunun-yeni-dizisinden-ilk-gorsel/#respond Fri, 12 Nov 2021 18:38:52 +0000 https://tuyann.com/?p=4861 How I Met Your Father Hakkında  How I Met Your Mother’ın yan dizisi şeklinde Hulu platformunda yayınlanacak olan dizinin ilk görseli paylaşıldı. How I Met Your Father dizisinin böylece oyuncularını görmüş olduk. Hilary Duff, Chris Lowell, Tien Tran, Tom Ainsley, Francia Raisa ve Suraj Sharma’dan oluşan kadronun Brooklyn Köprüsü üstündeki fotoğrafı yayınlanan dizinin 2022 yılında […]

The post How I Met Your Father Hakkında – Hulu’nun yeni dizisinden ilk görsel appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
How I Met Your Father Hakkında 

How I Met Your Mother’ın yan dizisi şeklinde Hulu platformunda yayınlanacak olan dizinin ilk görseli paylaşıldı. How I Met Your Father dizisinin böylece oyuncularını görmüş olduk.

Hilary Duff, Chris Lowell, Tien Tran, Tom Ainsley, Francia Raisa ve Suraj Sharma’dan oluşan kadronun Brooklyn Köprüsü üstündeki fotoğrafı yayınlanan dizinin 2022 yılında yayında olması bekleniyor.

Dizinin çekimlerine yakın tarihte başlanacağı düşünülüyor. Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger, dizinin yapımcılığını üstleniyor. Dünyaca ünlü How I Met Your Mother’ın yan dizisi olacak olan yapımın çekimleri Covid-19 sebebiyle epey zorlaşmıştı. Yapımcılar bu konuda yaşadıkları zorlukları dile getirmişlerdi.

Dizinin pilot bölümü için çok güzel bir açılış tasarladıklarını duyurdular. Bu sekan New York’ta geçen bir kısım için çekilmişti. Bu sekansın çekim maliyetleri başta yapımcıları zorlasa da Disney’in Burbank arazisi Infinity Stage kullanıldı. Oyuncuların sanal bir sahnede oynadığı bu sekansı merakla bekliyoruz.

Kullanılan bu teknik Lucasfilm’in The Mandalorian’ı içinde kullanılmıştı. Disney’in Burbank arazisi televizyon prodüksiyonları için çok iyi bir teknoloji sunuyor. Zaten film ve dizilerde artık gelinen noktada Disney’in en iyilerden birisi olduğunu söylemeye bile gerek yok.

Bu açıdan Disney’in arazisinde çekilen How I Met Your Father dizisinin sekansı için oldukça heyecanlıyız. Öte yandan Fryman, kullanma fırsatını bulduğu bu teknolojiyi öve öve bitiremedi desek yeridir.

“Günümü Burbank’teyken Brooklyn Köprüsü’nde sahne çekerek geçirdim. Orada çekim yapmanın maliyeti oldukça yüksek. Bu pandemi olmadığında bile bu çekeceğim sekansı imkansız yapabilirdi. Hem lojistik hem fiyat olarak…Bu yeni teknoloji ise bambaşka, onun sayesinde sahne artık kutuda.

Elbette bir How I Met Your Mother samimiyeti veremeyecek olan dizide ana karakterin arkadaşlarıyla olan hikayesini izleyeceğiz. Bunu Ted Mosby ve arkadaşlarıyla geçmişte çok severek izlemiştik.

Hatta Netflix’in diziyi almasıyla birçok insan daha izledi ve beğendi. Bakalım zaman ne getirecek. How I Met Your Father dizisi 2022’de Hulu’da.

Ted Mosby ile ilgili yazımız: Ted Mosby Ne Anlatıyor? 

The post How I Met Your Father Hakkında – Hulu’nun yeni dizisinden ilk görsel appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/how-i-met-your-father-hakkinda-hulunun-yeni-dizisinden-ilk-gorsel/feed/ 0
Galaksinin Koruyucuları 3 Ne Zaman? James Gunn Çekimlere Başladı! https://tuyann.com/galaksinin-koruyuculari-3-ne-zaman-james-gunn-cekimlere-basladi/ https://tuyann.com/galaksinin-koruyuculari-3-ne-zaman-james-gunn-cekimlere-basladi/#respond Wed, 10 Nov 2021 20:23:18 +0000 https://tuyann.com/?p=4841 Galaksinin Koruyucuları 3 Ne Zaman? Marvel sinematik evreni büyük bir kısmı geride bıraktı ve yolunda yeni yapımlarla ilerlemek için hazırlanıyor. Eski fazlardan bazı film serilerinin de yeni fazlarda karşımızda olacağını biliyoruz. Bunlardan birisi de Galaksinin Koruyucuları serisi. Galaksinin Koruyucuları 3 ile ilgili çok fazla söylenti olduğu için herkes bu filmin gelip gelmeyeceğini merak ediyordu. Geçtiğimiz […]

The post Galaksinin Koruyucuları 3 Ne Zaman? James Gunn Çekimlere Başladı! appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
Galaksinin Koruyucuları 3 Ne Zaman?

Marvel sinematik evreni büyük bir kısmı geride bıraktı ve yolunda yeni yapımlarla ilerlemek için hazırlanıyor. Eski fazlardan bazı film serilerinin de yeni fazlarda karşımızda olacağını biliyoruz. Bunlardan birisi de Galaksinin Koruyucuları serisi. Galaksinin Koruyucuları 3 ile ilgili çok fazla söylenti olduğu için herkes bu filmin gelip gelmeyeceğini merak ediyordu.

Geçtiğimiz yıllarda serinin yönetmeni James Gunn ile ilgili eski tweetler ortaya çıkınca Disney onu projeden kovmuştu. James Gunn’ın bu tweetleri, tecavüz ve pedofili ile ilgili esprilerden oluşuyordu. Bu sebeple projeden kovulan Gunn, DC Comics ile çalışmaya başlamıştı.

Ancak fanların desteğiyle Galaksinin Koruyucuları 3 için tekrar yönetmen koltuğuna oturmayı başardı. Yönetmenin geçmişteki davranışlarının bugün ki hali olmadığı savunuldu.

Ne kadar doğrudur bunu biz bilemeyiz. Bu yüzden bu konuya bir yorumumuz yok. Ancak hayranlar James Gunn’a inanmış gibi görünüyordu ve binlerce imza toplandı. Bu imzalar yetmedi, James Gunn için billboard kiralandı. Tüm bunların yanı sıra Galaksinin Koruyucuları filminin oyuncuları da James Gunn’ın tarafında yer alarak onu savundular.

Bu savunmada yer alan oyuncular, Gunn’ın tweetlerini desteklemediklerini ancak serinin üçüncü filmini Gunn’ın yönetmesini istediklerini belirtmişlerdi. Chris Pratt, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Sean Gunn, Pom Klementieff, Michael Rooker ve Karen Gillan’ın imzaladığı açık mektupla desteklenmişti Gunn.

Marvel ile arası böylece düzelen James Gunn, filmin yönetmenliği için kolları sıvamıştı.

Galaksinin Koruyucuları 3 ne zaman? Film büyük olasılıkla 2023 yılında vizyona girecek ve James Gunn filmin çekimlerine başladı. Çekimlere başladığını instagram hesabından duyuran yönetmen senaryo içinse çoktan halledildiğini dile getirdi.

İzleyeceğimiz filmin senaryosunun zaten hazır olduğunu bilmek güzel. Ancak filmin Marvel’ın yeniden kuracağı bu sinematik evrendeki önemini henüz bilmiyoruz. Thor’un da ekibin içinde olacağını tahmin ediyoruz ancak Thor 4 filmi de gelecek filmlerin arasında.

Marvel’ın veda etmediği karakterlerden ve yeni eklenen karakterlerle Galaksinin Koruyucuları 3 sinematik evrende bir yer bulacağını düşünüyoruz.

The post Galaksinin Koruyucuları 3 Ne Zaman? James Gunn Çekimlere Başladı! appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/galaksinin-koruyuculari-3-ne-zaman-james-gunn-cekimlere-basladi/feed/ 0
Netflix’in One Piece Dizisinin Oyuncuları Açıklandı https://tuyann.com/netflixin-one-piece-dizisinin-oyunculari-aciklandi/ https://tuyann.com/netflixin-one-piece-dizisinin-oyunculari-aciklandi/#respond Wed, 10 Nov 2021 04:31:22 +0000 https://tuyann.com/?p=4832 Dünyanın en çok satış yapan Japon çizgi romanı One Piece’in live action dizi uyarlaması Netflix tarafından yapılacak. Pandemi yüzünden aksayan prodüksiyon nihayet hızlandı ve merakla beklenen dizinin başrol oyuncuları resmi olarak duyuruldu. Netflix’in daha önceden de animeleri filmlere uyarladığını görmüştük ama bunların hepsi anime ve manga takipçileri için hüsranla sonuçlanmıştı. Netflix’in kötü uyarlamaları yüzünden hayranlar […]

The post Netflix’in One Piece Dizisinin Oyuncuları Açıklandı appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
Dünyanın en çok satış yapan Japon çizgi romanı One Piece’in live action dizi uyarlaması Netflix tarafından yapılacak. Pandemi yüzünden aksayan prodüksiyon nihayet hızlandı ve merakla beklenen dizinin başrol oyuncuları resmi olarak duyuruldu. Netflix’in daha önceden de animeleri filmlere uyarladığını görmüştük ama bunların hepsi anime ve manga takipçileri için hüsranla sonuçlanmıştı. Netflix’in kötü uyarlamaları yüzünden hayranlar bu yapıma pek sıcak bakmıyorlardı. One Piece dizi oyuncuları kim olacak sorusu gündemden hiç düşmedi. Gelin görün ki dizi diğer live action uyarlamaları gibi Japon oyuncularla yapılmayacak. Amerikan yapımı dizi için dünyanın her yerinden oyuncu seçmeleri yapıldı sonuçları gerçekten şaşırtıcı oldu. Resmi olarak duyurulan oyuncu seçimleri hayranlar için gerçekten de umut vadediyor. Açıkçası bazı cast seçimleri bizi bile heyecanlandırdı. Netflix’in One Piece Dizisinin Oyuncuları Açıklandı

One Piece Dizi Oyuncuları

  •  Monkey D. Luffy – Iñaki Godoy
One Piece dizi oyuncuları, Iñaki Godoy, monkey d luffy, one piece live action cast

One Piece dizi oyuncuları: Iñaki Godoy – Monkey D. Luffy

Netflix’in Who Killed Sara? dizisinde bulunan genç oyuncu One Piece live action serisinin baş karakteri kaptan Luffy’yi canlandıracak.

 

  • Roronoa Zoro – Mackenyu
One Piece dizi oyuncuları, Mackenyu, roronoa zoro, one piece live action cast

One Piece dizi oyuncuları: Mackenyu – Roronoa Zoro

Japonya’da oldukça ünlü olan genç aktör Mackenyu, korsan avcısı Zoro’yu canlandıracak ve Luffy’nin sağ kolu olacak.

 

  • Roronoa Zoro – Emily Rudd
One Piece dizi oyuncuları, Emily Rudd, nami, one piece live action cast, one piece netflix

One Piece dizi oyuncuları: Emily Rudd – Nami

Netflix’in Korku Sokağı seriyle tanıdığımız Amerikalı oyuncu Emily Rudd, Nami karakteriyle oldukça ünlenecek gibi görünüyor.

 

  • Sanji – Taz Skylar
One Piece dizi oyuncuları, Taz Skylar, sanji, one piece live action cast, one piece netflix

One Piece dizi oyuncuları: Taz Skylar – Sanji

Taz Skyler hasır şapka korsanlarının aşçısı ve Luffy’nin sol kolu Sanji’ye hayat verecek.

 

  • Usopp – Jacob Romero Gibson
One Piece dizi oyuncuları, Jacob Romero Gibson, usopp, one piece live action cast, one piece netflix series

One Piece dizi oyuncuları: Jacob Romero Gibson – usopp

Onu tanıdınız mı? O tehlikeli denizlerde 8 bin kişilik donanmasıyla korkusuzca dolaşan kaptan Usopp. Hasır şapka korsanlarına katılarak korsan Luffy’nin tahtını sarsacak olan isim. Şaka bir yana Usopp karakteri gerçekte olsaydı bu adam olurmuş. Gerçekten iyi bir cast.

 

Netflix’in One Piece Dizisinin Oyuncuları Açıklandı. Evet biliyorum akıllarda tek bir soru var Nico Robin nerede ? Nico Robin, One Piece live action dizisinin 2. sezonunda yer alacak. Tony Tony Chopper’ın ise 1. sezonda olup olmayacağı hakkında kesin bir açıklama malesef yapılmadı.

One Piece İzlenir mi ? 1000+ Bölüm yazımıza da göz atabilirsiniz.

The post Netflix’in One Piece Dizisinin Oyuncuları Açıklandı appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/netflixin-one-piece-dizisinin-oyunculari-aciklandi/feed/ 0
Nolan’ın Yeni Filmi: Oppenheimer Matt Damon, Robert Downey Jr. https://tuyann.com/nolanin-yeni-filmi-oppenheimer-matt-damon-robert-downey-jr/ https://tuyann.com/nolanin-yeni-filmi-oppenheimer-matt-damon-robert-downey-jr/#respond Wed, 03 Nov 2021 04:31:47 +0000 https://tuyann.com/?p=4772 Nolan’ın Yeni Filmi: Oppenheimer Hakkında! Matt Damon, Robert Downey Jr. Christopher Nolan’ın filmi Oppenheimer hakkında tüm bilgileri içeriğimizde derledik. Başarılı yönetmen Christopher Nolan’ın son filmi Oppenheimer için belirlenin başrol oyuncular belli oldu. Nolan’ın son filminde başrolleri paylaşacak isimler Matt Damon ve Robert Downey Jr. Olacak. Nolan’ın son filmi bir blockbuster olacak ve kadroya muhtemelen önümüzdeki […]

The post Nolan’ın Yeni Filmi: Oppenheimer Matt Damon, Robert Downey Jr. appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
Nolan’ın Yeni Filmi: Oppenheimer Hakkında! Matt Damon, Robert Downey Jr.

Christopher Nolan’ın filmi Oppenheimer hakkında tüm bilgileri içeriğimizde derledik.

Başarılı yönetmen Christopher Nolan’ın son filmi Oppenheimer için belirlenin başrol oyuncular belli oldu. Nolan’ın son filminde başrolleri paylaşacak isimler Matt Damon ve Robert Downey Jr. Olacak. Nolan’ın son filmi bir blockbuster olacak ve kadroya muhtemelen önümüzdeki günlerde popüler başka isimlerde katılacak.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Ridley Scott’ın yeni filmi Son Düello filmiyle gündeme gelen Matt Damon, kariyerine başarılar katmaya devam ediyor. Damon, filmin aynı zamanda yapımcı ve senaristliğinde yer almıştı.

Son Düello Filmi Hakkında bağlantısından ilgili makalemize gidebilirsiniz.

Oppenheimer filminin kadrosuna Emily Blunt’un katılması beklense de şu an için kesin bir bilgi değil. Film için Cillian Murphy ile görüşmeler ise hala devam etmekte.

Oppenheimer Film Konusu

Filmin konusu 2.dünya savaşında geçiyor. Julius Robert Oppenheimer’ın yaşamını ele alan film, atom bombasının nasıl yapıldığını anlatacak. Amerikalı fizikçi Julius Robert’ın bu bombanın gelişimindeki payını ve rolünü göreceğiz filmde.

Nolan, son filmi Tenet’in başarısızlığı dolayısıyla Warner Bros ile tatsızlık yaşamış ve yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde, Nolan’ın son filmi için stüdyolar arasında büyük bir rekabet başladı. Tenet’in gişe başarısızlığının altında yatan birçok sebep olsa da başlıca pandemi şartları diyebiliriz. Öte yandan, Nolan yeni filmi için temkinli davranarak kendi adına en iyi anlaşmaya imza atmış gibi görünüyor. Nolan, Universal ile filmi 100 gün boyunca sinemada tutma şartıyla anlaşmıştı.

Yönetmenin filmi için adeta yarışan stüdyolar içinde galip gelen böylece Universal oldu. Nolan’ın Oppenheimer filmi, Martin J. Sherwin ve Kai Bird’un Nobel ödüllü American Prometheus: The Triumph and Tragedy of Robert Oppenheimer eserinden sinemaya uyarlanacak.

Filmin konusu ise şöyle açıklandı: Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atım bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Oppenheimer vizyon tarihi: Filmin vizyon tarihi ise bir değişiklik yapılmadığı takdirde 21 Temmuz 2023 olacak.

 

The post Nolan’ın Yeni Filmi: Oppenheimer Matt Damon, Robert Downey Jr. appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/nolanin-yeni-filmi-oppenheimer-matt-damon-robert-downey-jr/feed/ 0
Babylon Filmi Hakkında: Damien Chazelle Çekimleri Bitirdi! https://tuyann.com/babylon-filmi-hakkinda-damien-chazelle-cekimleri-bitirdi/ https://tuyann.com/babylon-filmi-hakkinda-damien-chazelle-cekimleri-bitirdi/#respond Sun, 24 Oct 2021 13:32:39 +0000 https://tuyann.com/?p=4740 Babylon Filmi Hakkında: Damien Chazelle Çekimleri Bitirdi! Damien Chazelle’nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı dönem filmi Babylon filminin çekimleri bitti. Filmin başrolünde Brad Pitt ve Margot Robbie yer alırken, onlara eşlik eden Tobey Maguire aynı zamanda yürütücü yapımcılığı üstleniyor. Babylon filmi vizyon tarihi olarak birkaç kez değiştirilse de şimdilik kesin olarak 24 Aralık 2022’de sınırlı sayıda […]

The post Babylon Filmi Hakkında: Damien Chazelle Çekimleri Bitirdi! appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
Babylon Filmi Hakkında: Damien Chazelle Çekimleri Bitirdi!

Damien Chazelle’nin uzun zamandır üzerinde çalıştığı dönem filmi Babylon filminin çekimleri bitti. Filmin başrolünde Brad Pitt ve Margot Robbie yer alırken, onlara eşlik eden Tobey Maguire aynı zamanda yürütücü yapımcılığı üstleniyor.

Babylon filmi vizyon tarihi olarak birkaç kez değiştirilse de şimdilik kesin olarak 24 Aralık 2022’de sınırlı sayıda biletle sinemalarda yer alacak. Bunun sebebi Oscar için gerekli şartları yerine getirmesi. Babylon filmi Oscar için iddialı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor en başından beri. 6 Ocak 2023 tarihinde tekrardan vizyona girerek normal koşullarda sinemalarda yer alacak.

Damien Chazelle’nin ilk hedefi şimdilik Oscar ödülü gibi görünüyor.

Whiplash, La La Land gibi başarılı yapımların yönetmeni ve senaristi Damien Chazelle filmin çekimlerinin bitirdiğini açıkladı.
La La Land filmi hakkında yaptığımız analiz ve La La Land Film Konusu: La La Land Film Konusu ve Analizi (Aşıklar Şehri) “Bir Hollywood Masalı”

Brad Pitt ve Margot Robbie, Once Upon A Time In Hollywood filminde yine bir dönem yapımında yer almışlardı beraber. Babylon filmi de yine Hollywood’un bir dönemini ele alacak.

Babylon filmi konusu, daha önce ki haberimizde sizlerle paylaşmıştık.

Linkten detaylı konuyu inceleyebilirsiniz.

Babylon Filmi Konusu 

1920’lerin Hollywood’unu konu alan film sessiz filmlerden sesli filmlere geçiş sürecini beyaz perdeye yansıtacak. Kesin olmamakla birlikte filmde konuşmalı filmlerin Hollywood gündeminde yer almasıyla tarihi karakterlerin yükselişine şahitlik edeceğiz. Öte yandan kurgusal karakterlerde yer alacak. Henüz filmin vizyona girmesine epey bir süre var, bu süre boyunca Babylon filmi hakkında yeni bilgiler geldiğinde konu daha da aydınlanacaktır. Babylon filmi konusu aşağı yukarı tahmin ettiğimiz gibi olsa da işlenecek olan kişiler ve karakterlerle ilgili bir bilgi yok.

Başrolde yer alan Brad Pitt ve Margot Robbie’nin de kimlere hayat verdiğini şu anlık bilmiyoruz. Ancak filmin yönetmeni Damien Chazelle oldukça iyi senaryolar yazan ve filmler çeken biri. Bu sebeple filmin başta Oscar konusunda elinin boş dönmeyeceğini düşünüyorum.

 

The post Babylon Filmi Hakkında: Damien Chazelle Çekimleri Bitirdi! appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/babylon-filmi-hakkinda-damien-chazelle-cekimleri-bitirdi/feed/ 0
Gelecek Tüm DC Filmleri, DC Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri https://tuyann.com/gelecek-tum-dc-filmleri/ https://tuyann.com/gelecek-tum-dc-filmleri/#respond Sun, 17 Oct 2021 19:51:20 +0000 https://tuyann.com/?p=4719 Gelecek tüm DC filmleri. DC Fandom’da Batman ve Flash gibi filmlerin fragmanları yer aldı. Dc’nin yeni filmleri ve vizyon tarihleri açıklandı. Yeni projelerin birçoğu için fragman yayınlanırken bazılarında ise sadece konsept tasarımlar ve görüntüler ortaya çıktı. Dün akşam yapılan Dc Fandome etkinliğinde önümüzdeki yıllarda izleyeceğimiz bir çok Dc projesinin duyurusu yapıldı. Bizde sizin için yapılan […]

The post Gelecek Tüm DC Filmleri, DC Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
Gelecek tüm DC filmleri. DC Fandom’da Batman ve Flash gibi filmlerin fragmanları yer aldı.

Dc’nin yeni filmleri ve vizyon tarihleri açıklandı. Yeni projelerin birçoğu için fragman yayınlanırken bazılarında ise sadece konsept tasarımlar ve görüntüler ortaya çıktı.

Dün akşam yapılan Dc Fandome etkinliğinde önümüzdeki yıllarda izleyeceğimiz bir çok Dc projesinin duyurusu yapıldı.

Bizde sizin için yapılan tüm bu duyuruları fragmanları ile beraber listeledik.

 

The Flash

Justice League filminden bu yana heyecanla beklenen The Flash filminin oyuncu kadrosunda Ezra Miller, Ben Affleck, Micheal Keaton gibi isimleri bulunuyor. Flash filminden ilk fragman geldi. Filmin 4 Kasım 2022’de vizyona girmesi bekleniliyor.

 

Aquaman: The Lost Kingdom

Aquaman filminin devamı olan Aquaman: The Lost Kingdom’dan fragman gelmese de, filmden ve filmin kamera arkasından bazı görüntüler  ortaya çıktı. Film 16 Aralık 2022’de vizyona girecek.

 

Black Adam

Başrolünde Dwayne Johnson’un olduğu, Dc evreninin en önemli anti kahramanlarından biri olan ve  Shazam’ın en azılı düşmanı Black Adam’dan ilk teaser geldi. Film 29 Temmuz 2022’de gösterime girecek. Fragmanda Black Adam’ın ne kadar acımasız olduğunu görüyoruz.

 

The Batman

Yönetmenliğini Matt Reeves’in yaptığı ve Robert Pattinson’un Batman/Bruce Wayne’e hayat vereceği The Batman filminden 2. Fragman yayınlandı. Film 4 Mart 2022’de vizyona girecek. Filmin çekimleri tamamen bittiği için yeni fragman daha çok umut veriyor gibi.

 

Shazam 2 Fury Of The Gods

Shazam’ın devamı olan, Shazam 2 Fury Of The Gods’dan bazı kamera arkası görüntüler ve sahneler geldi. Film 2023 yılında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Peacemaker

The Suicide Squad filminde seyirciyle buluşan karakterlerden biri olan Peacemaker dizisinden ilk fragman geldi. Dizi 13 Ocak 2022’de Hbo Max’te yayınlanacak.

 

Aquaman King Of Atlantis

Aquaman’ın animasyonu olan Aquaman King Of Atlantis’ten bazı görseller paylaşıldı.

 

Doom Patrol

İlk 2 sezonuyla beğeni toplayan Doom Patrol, 3. Sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Ayrıca dizinin 4. sezonu için yeşil ışık yakıldı.

Blue Beetle

Dc’nin hazırladığı Blue Beetle filminden ilk konsept tasarım paylaşıldı.

blue beetle

blue beetle, blue beetle konsept tasarım

Injustice

19 Ekimde yayınlanacak Injustice filminden kısa bir fragman daha paylaşıldı.

 

Batwoman

Batwoman’ın 3. Sezonundan ilk fragman geldi

 

Catwoman Hunted

Batman ve Dc evreninin önemli karakterlerinden olan Catwoman animasyonu; Catwoman Hunted 8 Şubat 2022’de dijital platformda yayınlanacak.

 

Harley Quinn

İlk 2 sezonuyla oldukça beğeni toplayan Harley Quinn animasyonunun 3. Sezonundan ilk fragman geldi. Harley Quinn çizgi dizi serisi HBO Max tarafından yayınlanıyor.

 

Dc League Of Super-Pets

Dc evreninin sevilen süper kahramanlarının evcil hayvanlarının anlatılacağı animasyondan fragman geldi. Film 20 Mayıs 2022’de vizyonda olacak.

 

Titans

Netflix’in yayınladığı Titans dizisinin 3. Sezonundan son fragman yayınlandı.

The post Gelecek Tüm DC Filmleri, DC Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/gelecek-tum-dc-filmleri/feed/ 0
Son Düello (The Last Duel) Filmi Hakkında https://tuyann.com/son-duello-the-last-duel-filmi-hakkinda/ https://tuyann.com/son-duello-the-last-duel-filmi-hakkinda/#respond Sun, 10 Oct 2021 19:25:20 +0000 https://tuyann.com/?p=4699 Son Düello 2021 (The Last Duel) filmi Son Düello filminin galası gerçekleşti. 15 Ekimde vizyona girecek olan Ridley Scott’ın yeni filminin kadrosu oldukça geniş. Matt Damon, Ben Affleck, Jodie Comer, Adam Driver gibi isimler kadroda yer alıyor. Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Ridley Scott’ın yer aldığı film bir tarihi drama. Son Düello filmi konusunda şu an […]

The post Son Düello (The Last Duel) Filmi Hakkında appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
Son Düello 2021 (The Last Duel) filmi

Son Düello filminin galası gerçekleşti. 15 Ekimde vizyona girecek olan Ridley Scott’ın yeni filminin kadrosu oldukça geniş. Matt Damon, Ben Affleck, Jodie Comer, Adam Driver gibi isimler kadroda yer alıyor. Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Ridley Scott’ın yer aldığı film bir tarihi drama.

Son Düello filmi konusunda şu an için elde olan bilgilerin hepsine içeriğimizde yer verdik. The Last Duel filminin galasına ait fotoğraflar ve bir video içeriğimizde yer alıyor.

Filmin yapımcıları arasında yine Ridley Scott, Ben Affleck ve Matt Damon’ın yer aldığını görüyoruz.

Bir başka Matt Damon filmi: Ford v Ferrari İnceleme

Son Düello Film Konusu – The Last Duel

Son Düello filmi konu olarak iki yakın arkadaşın başına gelen olayları anlatmakta. Hikayede Normandiya’da yaşayan İskandinav ve Frenk kökenli Jean de Carrouges’in katıldığı bir savaştan dönüşü işleniyor. Savaştan dönen şövalyenin hayatı epey değişmiştir. Jacques le Gris isimli Norman beyi karısına tecavüz etmekle yargılanıyordur. Üstelik, le Gris ve Carrouges öncesinde çok yakın iki arkadaşlardır.

Le Gris, hakim tarafından masum konumunda gibidir. Bu sebeple konu Fransa kralına taşınır. Kralın olaya dahil edilmesiyle mahkemenin sonucu değişmiştir. Artık bu olayı sonuca bağlamak için iki adamın düello yapmasına karar verilir. Karara göre düello sonucunda birisi ölecek ve kazanan kişi tanrı tarafından masum sayılacaktır.

Carrouges, düelloyu kaybettiği takdirde karısı yalancılıkla suçlanarak bir kazığa bağlanıp yakılacak. Eğer Le Gris kazanırsa aklanmış olacak.

Son Düello filminin senaryosunu kaleme alan isimlerde geçmişte de beraber yazdıkları filmlerde oynayan Ben Affleck ve Matt Damon yer almakta. İkilinin senaryo konusundaki başarısı Can Dostum (Good Will Hunting) ortada. Bu sebeple filmden beklentim oldukça yüksek.

Genel olarak Matt Damon ve Ben Affleck kariyerlerinde kötü filmlere imza atmış oyuncular değiller. Üstelik yönetmenin Ridley Scott olması faktörüyle birlikte bana kalırsa The Last Duel filmi, oldukça iyi bir film olacak.

son düello filmi hakkında-son-duello-film-konusu

son düello filmi hakkında-son-duello-film-konusu

Ben Affleck’in yazıp yönettiği oynadığı Argo filmi: Operasyon Argo Konusu ve Film İncelemesi

The Last Duel Galasından görüntüler:

 

The post Son Düello (The Last Duel) Filmi Hakkında appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/son-duello-the-last-duel-filmi-hakkinda/feed/ 0
Game of Thrones 10. Yıl Kutlamaları ve Yeni Game of Thrones Yapımları! https://tuyann.com/game-of-thrones-10-yil-kutlamalari-ve-yeni-game-of-thrones-yapimlari/ https://tuyann.com/game-of-thrones-10-yil-kutlamalari-ve-yeni-game-of-thrones-yapimlari/#respond Wed, 07 Apr 2021 09:57:11 +0000 https://tuyann.com/?p=4623 Game of Thrones 10. Yıl Kutlamaları ve Yeni Game of Thrones Yapımları! Game of Thrones dizisinin 10.yılına özel HBO çeşitli etkinlikler yapmaya hazırlanıyor. Gönüllerde taht kuran Game of Thrones dizisinin 10.yılına özel tam 1 ay sürecek bir faaliyet olan, The Iron Anniversary’nin ilk duyurusu yapıldı. İlk sezonun yer alacağı bir arşivinde olacağı etkinlikte ilk sezon […]

The post Game of Thrones 10. Yıl Kutlamaları ve Yeni Game of Thrones Yapımları! appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
Game of Thrones 10. Yıl Kutlamaları ve Yeni Game of Thrones Yapımları!

Game of Thrones dizisinin 10.yılına özel HBO çeşitli etkinlikler yapmaya hazırlanıyor. Gönüllerde taht kuran Game of Thrones dizisinin 10.yılına özel tam 1 ay sürecek bir faaliyet olan, The Iron Anniversary’nin ilk duyurusu yapıldı.

İlk sezonun yer alacağı bir arşivinde olacağı etkinlikte ilk sezon için bir maraton yapılacak. WarnerMedie hem yeni izleyiciler için hem de fanlar için güzel şeyler planlıyor. Paskalya yumurtalarıyla spoiler yüklü içerikler yer alacak. Game of Thrones ile ilgili 150 röportaj videosu, kamera arkası görüntüler, set görüntüleri ve klipler izlenecek. Bunun yanı sıra dizinin fragmanları da etkinlikte yer alacak.

Game of Thrones MaraThrone, 10 Nisan’da HBO’da başlayacak. Ayrıca HBO Max üzerinden yayınlanan bölümlerle hayranlar, bağış yaparak dizinin farklı bölüm koleksiyonlarını ayrı ayrı izleyecek.

Game of Thrones dizisinin oyuncu kadrosu bu bağışlarla ilgili konuşup destek olacak. Game of Thrones, evreninde geçecek yeni projelerinde burada duyurulması ihtimaller dahilinde. Şu ana kadar birçok Game of Thrones dizisinin geleceğini duysak da resmi kaynaklarda bu sayı çok az. Bunun yanı sıra en garanti Game of Thrones yapımı ise House of Dragon isimli dizi. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanması planlanan House of Dragon dizisinde tahmin edebileceğiniz üzere Targaryen hanesi konu alınacak.

Başarılı HBO yapımı Game of Thrones için bir de HBO’da “Tales of Dunk and Egg” isimli serinin geliştirileceği biliniyor. Bunun yanı sıra HBO Max’te animasyonlu bir Game of Thrones yapımının da hazırlanma aşamasında olduğu duyurulmuştu.

HBO’nun çok sevilen TV serisi Game of Thrones karakterlerinden birisi olan Theon için yazdığımız makale: Theon You’re a Good Man

The post Game of Thrones 10. Yıl Kutlamaları ve Yeni Game of Thrones Yapımları! appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/game-of-thrones-10-yil-kutlamalari-ve-yeni-game-of-thrones-yapimlari/feed/ 0
Warner Bros Dune için kararsız! Dune filmi ne zaman? https://tuyann.com/warner-bros-dune-icin-kararsiz-dune-filmi-ne-zaman/ https://tuyann.com/warner-bros-dune-icin-kararsiz-dune-filmi-ne-zaman/#respond Wed, 07 Apr 2021 09:33:37 +0000 https://tuyann.com/?p=4619 Warner Bros Dune için kararsız! Dune filmi ne zaman? Uzun bir süredir beklenen Dune filmi pandemiden en çok etkilenen yapımların başında geliyor. Warner Bros, Dune filmini yine erteleyecek mi? Dune filmi ne zaman? Gibi sorulara net bir cevap yok. En çok beklenen yapımlardan birisi olan Dune filminin şu ne olacağı epey belirsiz. Warner Bros 2021’de […]

The post Warner Bros Dune için kararsız! Dune filmi ne zaman? appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
Warner Bros Dune için kararsız! Dune filmi ne zaman?

Uzun bir süredir beklenen Dune filmi pandemiden en çok etkilenen yapımların başında geliyor. Warner Bros, Dune filmini yine erteleyecek mi? Dune filmi ne zaman? Gibi sorulara net bir cevap yok. En çok beklenen yapımlardan birisi olan Dune filminin şu ne olacağı epey belirsiz. Warner Bros 2021’de çıkacak tüm filmlerini HBO Max üzerinden sunmayı planlıyordu. Bu plana Dune uyarlaması dahildi.

Geçtiğimiz günlerde hem sinemalarda hem HBO Max üzerinden yayınlanan Godzilla vs Kong filmi ise işleri biraz değiştirdi. Warner Bros’un bu hamlesiyle birlikte Godzilla vs Kong filmi pandemiden bu yana sinemada en çok hasılat yapan film oldu.

WarnerMedia bu gişe başarısının ardından Dune filminin nasıl yayınlanacağını gündeme aldı. Planlar dahilinde hem HBO Max hem sinemalar olsa da Dune filminin ertelenmesi ihtimali de var.

Zaten filmi birkaç kez erteleyen stüdyo büyük uyarlama için böyle bir karar verebilir. Dune filmi gişede büyük başarılara imza atma potansiyeli olan bir yapım. Bu sebeple de Warner Bros’un filmi pandemi sonrasına erteleme durumu da var.

Güvenilir kaynakların haberine göre, Dune’un tüm dünyada sinema gösterimi yapılması muhtemel. Öte yandan filmin HBO Max’e verilmeden sadece sinemalarda verilmesi de olasılıkların içinde.

Dune filminin oyuncu kadrosunda son dönemin popüler isimlerinin yanı sıra Oscar Isaac ve Javier Bardem gibi isimlerde yer alıyor. Timothee Chalamet, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Stellen Skarsgard, Zendeya, Charlotte Rampling gibi isimler yer alıyor.

Dune romanından uyarlanacak olan Dune filminin konusu oldukça dikkat çekici. Şu an için bir aksilik olmazsa film ülkemizde Eylül 2021 tarihinde vizyona girecek.

The post Warner Bros Dune için kararsız! Dune filmi ne zaman? appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/warner-bros-dune-icin-kararsiz-dune-filmi-ne-zaman/feed/ 0
John Wick’in Yazarından Hellsing Filmi Geliyor https://tuyann.com/hellsing-filmi-geliyor-derek-kolstad/ https://tuyann.com/hellsing-filmi-geliyor-derek-kolstad/#respond Mon, 05 Apr 2021 17:34:49 +0000 https://tuyann.com/?p=4615 John Wick sinema filmlerinin yazarı Derek Kolstad, Hellsing mangasının Live Action versiyonun senaryosunu kaleme alacağını duyurdu. Hellsing Live Action uyarlaması Amazon Video tarafından yapılıyor. John Wick’in Yazarından Hellsing Filmi Geliyor Hellsing Live Action Filmi Hellsing filmi geliyor. Yazar Derek Kolstad Amazon Stüdyoları için Hellsing filminin senaristliğini üstleneceğini ve stüdyo ile anlaşmalarından önce Hellsing mangasının büyük […]

The post John Wick’in Yazarından Hellsing Filmi Geliyor appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
John Wick sinema filmlerinin yazarı Derek Kolstad, Hellsing mangasının Live Action versiyonun senaryosunu kaleme alacağını duyurdu. Hellsing Live Action uyarlaması Amazon Video tarafından yapılıyor. John Wick’in Yazarından Hellsing Filmi Geliyor

Hellsing Live Action Filmi

Hellsing filmi geliyor. Yazar Derek Kolstad Amazon Stüdyoları için Hellsing filminin senaristliğini üstleneceğini ve stüdyo ile anlaşmalarından önce Hellsing mangasının büyük hayranı olduğunu belirtti. Hellsing Live Action filmi hakkında şuan için yapım ekibinde bulunan birkaç isim haricinde pek bilgi bulunmuyor. Daha önce sinema filmlerine uyarlanan mangaların pek tutmadığını hepimiz biliyoruz. Gişeyi ve yayınlandıkları platformlardaki getirilerini bir köşeye bırakalım orijinal eserlerin hayranları için bu yapımlar her zaman hayal kırıklığı olmuştu. Fakat Hellsing’in bu uyarlamasında bazı umut verici noktalar mevcut. Bunlardan bir tanesi elbette ki senarist Derek Kolstad’ın John Wick serisinde yarattığı mafya veya suç dünyasının şimdiye kadar yapılanlardan çok daha derin ve ilginç olması.

Şimdiye kadar yapılan hiçbir Amerikan yapımı aksiyon filminde ne bir hikaye derinliği vardı nede hikaye devamlılıkları bulunuyordu. Bu film serilerinin yeni yapımlarında hikaye hiçbir zaman ana konudan beslenmiyor. Her izlenilen aksiyon filminde bariz ortada olan bir şey  vardır. İzleyen herkesin anlayacağını varsaydığım şeylerdir bunlar. Filmi izlerken önceki filmin gişede başarı elde ettiği için yeni bir film çekildiğini hissedersiniz. Bunun sebebi ise hikaye bütünlüğünün olmayışı x karakterinin saçma bir şekilde ortaya çıkışı durduk yere ana karakterlerin bir yerden bir yere savaşa veya operasyona gitmesi her yeni çekilen filmde ise daha fazla aksiyon sahnesi oluşturmak bu sayede seyirciye daha fazla şey vermek isteyen devam filmlerini gördük. Senaryo bakımından vasat bu yapımları tam olarak çizgi dizilere benzetiyorum. Bunun sebebi şudur herhangi bir çizgi diziyi düşünün her gün yeni bir bölümünü izliyorsunuz ama önceki bölümün devamı değil. Her bölümde şov yeniden başlıyor, bölümlerin başında ise önceki bölümlerdeki olaylar unutulmuş. John Wick serisinin üç filminde de aksiyon filmlerini hiç sevmeyen birisi olarak izlerken böyle aksiyon filmleri yapılabildiğine sevinmiştim.

Konu biraz dağıldı ama Hellsing ile bağlantısına geçiyorum. Hellsing serisinde bulunan aksiyon sahneleri olsun ortamın atmosferi veya da John Wick karakteri ile Alucard karakterlerinin benzerlikleri bakımından John Wick serisindeki aksiyonları ve dövüş sahnelerini tasarlayan sanatçılarımız bu filmde yer alırsa Derek Kolstad ve Amazon Video’nun ekonomik gücü ile bizi şaşırtacak bir sinema filmi görebiliriz. Belki de devam filmleri ile güzel başarı elde edilir.

Alucard karakteri için Keanu Reeves’i öneren bir sürü insan bulunsa da bunun olacağını pek sanmıyorum sebebi ise Keanu Reeves abimizin yaşının fazla olması.

Hellsing Konusu

Hellsing’in konusu Hellsing Organizasyonunun İngiltere’yi vampir saldırılarından koruma çalışmalarından oluşuyor.. Organizasyonun en büyük silahı vampir Alucard’dır. Alucard bir zamanlar Dracula’nın ta kendisiydi aynı zamanda bir canavardır.

En güncel film haberleri için Haberler kategorimize göz atabilirsiniz.

The post John Wick’in Yazarından Hellsing Filmi Geliyor appeared first on En Güncel Film Önerileri.

]]>
https://tuyann.com/hellsing-filmi-geliyor-derek-kolstad/feed/ 0