En Güncel Film Önerileri

2020 YILINDA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

  • 21 Ocak 2020
2020 YILINDA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

2020 YILINDA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

Eltilerin Savaşı:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Başollerini Gupse Özay, Merve Dizdar ve Ferit Aktuğ’un paylaştığı yerli komedi filmi. Eltilerin Savaşı, iki elti olan Sultan ve Gizem arasında yaşanan tatlı çekişmelere, bitmek bilmeyen rekabete odaklanıyor. (31 Ocak 2020)

Ağır Romantik:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Başrollerini Tuvana Türkay, Onur Tuna ve Sermiyan Midyat gibi isimlerin paylaştığı bir romantik-komedi filmi olarak karşımıza çıkacak. Ağır Romantik, tatsız bir olay yolları kesişen Aslı ve Kerem adlı iki gencin hikayesini konu ediniyor. (14 Şubat 2020)

1917:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Başrollerini George MacKay, Dean-Charles Chapman ve Mark Strong gibi isimlerin paylaştığı ingiliz ve amerikan ortak yapımı bir film olarak karşımıza çıkacak. Filmin yönetmen  koltuğunda ise Sam Mendes oturacak. 1917, I. Dünya Savaşı yaşanan durumları konu alan bir film olup I. Dünya Savaşı sırasında Britanya askeri olan Schofield ve Blake, gerçekleştirilmesi pek de mümkün olmayan bir görev için görevlendirilir. Görevleri ise düşman hattını geçerek yüzlerce askerin ölümünü engellemek üzere bir mesaj iletmek olacaktır. (7 Şubat 2020)

Hızlı ve Öfkeli 9:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Serini vazgeçilmez ismi olan Vin Diesel’in yanı sıra Michelle Rodriguez ve Lucas Black’de yine aynı şekilde kadrodaki yerini koruyor olacak. Her zamanki gibi aksiyonu bol bir film olacağının garantisini vermek mümkün. (22 Mayıs 2020)

İki Gözüm Ahmet:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Özgür Tüzel, Aleyna Solaker ve Serdar Orçin’in oynadığı bir dram ve aynı zamanda bir biografi filmi olacak. İki Gözüm Ahmet, 28 Ekim 1957 yılında Malatya’da doğan ve 16 Kasım 2000’de Paris’te hayata gözlerini yuman Ahmet Kaya’nın hayat hikayesini konu alıyor. (7 Şubat 2020)

Black Widow:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Scarlett Johansson, Florence Pugh ve David Harbour gibi kendini ispatlamış isimlerin başrollerini paylaştığı aksiyon, casusluk ve macera temalı bir spin-off filmi olarak karşımıza çıkacak. Yenilmezler serisinden bildiğimiz ajan Romanoff’un solo filmidir.( 1 Mayıs 2020)

Dark Waters:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Mark Ruffalo, Anne Hathaway ve Tim Robbins’ in başrollerini paylaştığı biyografik bir dram filmidir. Dark Waters, Dünyanın en büyük şirketlerinden biri ile ilgili karanlık bir sırrı açığa çıkaran avukatın hikayesini konu olarak ele alıyor.(7Şubat 2020)

Scoob:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Kiersey Clemons, Zac Efron, Will Forte gibi pek bilinmeyen oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkacak olan animasyon filmidir. Sevilen çizgi dizi Scooby Doo’nun beyaz perde uyarlamasında, Scooby ve Shaggy’nin tanıştıkları günden itibaren ömür boyu süren dostluğa odaklanıyor. Arkadaşlarıyla beraber zorlu dedektiflik maceralarında başlarına ne gelecek hep beraber göreceğiz. (29 Mayıs 2020)

Ölmek İçin Zaman Yok:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Filmin Başrollerinde Daniel Craig, Rami Malek ve lea Seydaux gibi isimler yer alıyor. Aktif olarak çalışmayan James Bond, yeni hayatına alışmaya çalışır. Sakin yaşamının keyfini çıkarmya çalışan Bond’un huzuru , CIA’den eski dostu Felix Leiter’in kendisinden yardım istemesi ile yarı da kalır. Bond’dan istenilen şey kaçırılan bir bilim adamını kurtarmada yardım etmesi. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer. Bond acaba bu işi başaracak ya da başarabilecek mi ? (3 Nisan 2020)

Eternals:

2020 YILINDA VIZYONA GIRECEK FILMLER

Başrollerin de Angelina Jolie, Richard Madden ve Salma Hayek gibi güçlü isimlerin yer aldığı bir bilim kurgu filmi olarak beyaz perdeye gelecek. “The Eternals”, kozmik varlıklar olan Celestiallar’ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak  Eternallar ve Deviantlar’ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele etmesini konu alıyor. (5 Kasım 2020)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ