En Güncel Film Önerileri

2020 Yılında Çıkacak Kesin Tarihli 10 Oyun

  • 03 Ocak 2020
2020 Yılında Çıkacak Kesin Tarihli 10 Oyun

2020’de çok fazla yeni ve kaliteli oyun piyasaya sunulacak. Bu yazımızda 2020 yılında çıkacak kesin tarihli 10 oyuna değindik. 2020 yılında çıkacak kesin tarihli 10 oyun.

 

1- Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Geliştirici: CD Projekt

Merakla beklenen oyunlar arasında olan Cyberpunk 2077 isminden de anlayabileceğimiz gibi 2077 yılında geçen teknolojinin hat safhada olduğu bir gelecekte geçiyor. Ana  karakterimiz V’yi oyunun başında istediğimiz şekilde tasarlayıp V ile para kazanmak için paralı asker oluyoruz. Oyunun çıkış tarihi 16 nisan 2020 olarak belirtilmiş.

2- Journey to the Savage Planet

Journey to the Savage Planet

Journey to the Savage Planet

Geliştirici: Typhoon Studios

Henüz bilinmeyen bir gezegene tek başınıza bırakılıyorsunuz. Bu gezegeni keşfedip insan yaşamı için uygun olup olmadığını araştırmak zorundasınız. Peki bu gezegene ilk ayak basanın siz olduğunuzu veya bu gezegendeki tek yaşam formunun siz olduğunuz ne kadar doğru ?. Oyunun çıkış tarihi 28 ocak 2020 olarak belirtilmiş.

3- Ori and the Will of theWisps

Ori and the Will of theWisps

Ori and the Will of theWisps

Geliştirici: Moon Studios

Ori ve Kör Orman’ın yaratıcılarından Ori and the Will of the Wisps. Görsel açıdan çeşitli ve çarpıcı bir aksiyon platform oyunu. Kahraman olmayı hedefleyen genç bir yetimin öyküsünü sunuyor. Oyunun çıkış tarihi 11 şubat olarak belirtilmiş.

4- Gods & Monsters

Gods & Monsters

Gods & Monsters

Geliştirici: Ubisoft

Efsanevi canavarlarla dolu bir adada geçen bu oyunda. Tehlikeli zindanları geçip zorlu ve macera dolu savaşlar yaparak Yunan tanrılarını kurtarmaya çalışacağız. Oyunun çıkış tarihi 25 şubat olarak belirtilmiş.

5- Final Fantsy VII Remake

Final Fantsy VII Remake

Final Fantsy VII Remake

Geliştirici: Hardsuit Labs

Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun  1997 PlayStation oyunu Final Fantasy VII’nin yeni bir versiyonudur. Finall Fantasy VII Remake partinin Midgar’dan kaçışını kapsıyor ayrıca Midgar’da meydana gelen olaylara orijinal Final Fantasy VII ‘den daha derinlemesine işliyor. Oyunun çıkış tarihi 3 mart 2020 olarak belirtilmiş.

6- Watch Dogs: Legion

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion

Geliştirici: Ubisoft Toronto

Watch Dogs:Legion Londra’da geçmektedir. Şehrin Çöküşünü engellemek için bir direniş inşa edin ve direnişi yöneterek savaşın. Londra’nın çöküşünü engelleyip şehri sakinlerine geri verin. Oyun Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera oyunu. Wathc Dogs serisinin 3. oyunu ve Watch Dogs 2’nin devamı olarak gelecek. Oyunun çıkış tarihi 3 mart 2020 olarak belirtilmiş.

7- Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing New Horizons

Geliştirici: Nintendo

Platform: Nintendo Switch

Animal Crossing: New Horizons bir yaşam simülasyon oyunu. Animal Crossing serisinin 5. oyunudur. Oyunun çıkış tarihi 20 mart 2020 olarak belirtilmiş.

8- Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Vampire The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire The Masquerade – Bloodlines 2

Geliştirici. Hardsuit Labs

Vampire:The Masquerade – Bloodlines 2 bir aksiyon rol yapma oyunu. Tek oyunculu bu oyunda Şehri kontrol eden yaratıklarla huzursuz bir ittifak kur ve vampir gruplarını bir iç savaşa sürükleyerek büyük komployu ortaya çıkar. Oyunun Çıkış tarihi 31 mart 2020 olarak belirtilmiş.

9-  Marvel’s Avengers

Marvel's Avengers

Marvel’s Avengers

Geliştirici: Crystal Dynamics ve Eidos Montreal

Marvel’s Avengers bir aksiyon-macera oyunu. Herkesin bildiği Marvel karakterlerinden oluşan bu oyunun hikayesi Marvel Comics çizgi romanlarından ve Medyadaki uyarlamalardan esinlenerek oluşturuluyor. Yenilmezler ekibimizi yeni maceralar bekliyor. Oyunun çıkış tarihi 15 mayıs 2020 olarak belirtilmiş.

10- Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade II Bannerlord

Mount & Blade II Bannerlord

Geliştirici: TaleWorlds

Mount & Blade serisinin yeni oyunu olan Moubt & Blade II: Bannerlord orta çağ temalı bir rol yapma savaş-strateji oyunu. Taleworlds bir Türk firmasıdır. Oyunun çıkış tarihi için gün belirtilmemiş fakat 2020 yılının mart ayında çıkacak.

 

Gta 6 iddialarına inanmayın!

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ