En Güncel Film Önerileri

2020 Yılında Yayınlanacak Netflix Dizileri

  • 29 Aralık 2019
2020 Yılında Yayınlanacak Netflix Dizileri

Bu yazımızda yeni yıl yaklaşırken, Netflix kullanıcıları için yeni seriler ve yeni sezonları yayınlanacak dizilerin tarihlerine ve ufak bilgilerine değindik. İşte sizin için 2020 yılında yayınlanacak Netflix dizileri. 2020 Yılında Yayınlanacak Netflix Dizileri.

1- Anne with an ‘E’ (3 Ocak 2020) Final

Anne With An E

Anne With An E

Tür: Aile, Gençlik, Dram, Kitaplardan uyarlama

Yeşilin Kızı Anne den uyarlanan  dizi, 3. ve son sezonu ile gelecek.

 

2- AJ and the Queen (10 Ocak 2020)

AJ and the Queen

AJ and the Queen

 

Tür: Komedi, Dram

Eski bir karavanda yaşayan ve durmaksızın ülkeyi gezen drag queen Ruby Red,  dili uzun ve yaramaz olan 10 yaşındaki AJ ile beklenmedik bir şekilde bir araya gelirler. Eğlenceli bir yolculuk başlar. İlk sezonu ile gelecek.

Oyuncular: RuPaul Charles, Izzy G., Michael-Leon Wooley, Katerina Tannenbaum, Tia Carrere, Josh Segarra

 

3-Grace and Frankie (15 Ocak 2020) Final

Grace and Frankie

Grace and Frankie

Tür: Komedi, Dram

Uysal Grace ve ayrıksı Frankie’nin kocaları birbirine aşık olarak onları terk eder. İkilinin arasındaki duygusal bağ artmaya başlar. 6. ve final sezonu ile gelecek.

 

4- Sex Education (17 Ocak 2020)

Sex Education

Sex Education

 

Tür: Gençlik, Dram, Komedi

Seks terapisti olan annesi sayesinde cinsel tavsiyeler hakkında bilgi sahibi olan Otis, oldukça özgüvensizdir. Okulun asi kızı Maeve, Otis’e okulda bir seks terapisi kliniği açmayı teklif eder. 2. sezonu ile gelecek.

 

5- Chilling Adventures of Sabrina  (24 Ocak 2020)

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

Yarı cadı olan Sabrina, Aile yadigarı Gecenin Klisesi ile fani gençlerin dünyası arasında kendine yer bulmaya çabalarken  sihir ve yaramazlık birleşiyor. 3.kısım’ı ile gelecek.

 

6- Rise of Empires: Ottoman (24 Ocak 2020)

Rise of Empires Ottoman

Rise of Empires Ottoman

 

Tür: Belgesel

Osmanlı Devletinin yükselme dönemi ve Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatacak olan belgesel serisi. İlk sezon ile gelecek.

Başrol: Cem Yiğit Üzümoğlu, Charles Dance, Tommaso Basili

 

7- The Stranger (30 Ocak 2020)

The Stranger

The Stranger

 

Tür: Suç, Dram, Gizem, Kitaplardan uyarlama

Bir sır perdesi ,Aile babası Adam Price’i en yakınındakilere dair gerçekleri ortaya dökmek için umutsuz bir çabaya iter. İlk sezonu ile gelecek.

Oyuncular: Siobhan Finneran, Richard Armitage, Jennifer Saunders, Paul Kaye, Shaun Dooley, Dervla Kirwan …

 

8-BoJack Horseman (31 Ocak 2020)

BoJack Horseman

BoJack Horseman

Hem bir at hem de 90’ların komedi dizi yıldızının günümüz hali. Huysuzun teki ama pırlanta kadar değerli. Sevilen dizi 6.sezon 2.kısım ile gelecek.

Başrol:Will Arnett, Aaron Paul, Amy Sedaris

 

9-Alice in Borderland (Yakında)

Alice in Borderland

Alice in Borderland

Video oyunlarıyla kafayı bozan genç bir adam  iki arkadaşıyla beraber kendilerini Tokyo’nun farklı bir versiyonunda bulur. Sağ kalmak için tehlikeli oyunlara katılmak zorundadırlar. İlk sezonu ile gelecek.

 

10-American Jesus (Yakında)

American Jesus

American Jesus

İsa Mesih olarak döndüğünü  ve insanlığın kurtuluşu için tek çare olduğunu öğrenen 12 yaşındaki bir oğlan kaderini kabullenmek zorundadır. İlk sezonu ile gelecek.

 

11- Bridgerton (Yakında)

Bridgerton

Bridgerton

Regency dönemi Londra’sında yüksek sosyetenin şehvetli, şatafatlı ve rekabetçi zamanlarında geçiyor. İlk sezonu ile gelecek.

 

12-CentaurWorld (Yakında)

Centaur World

Centaur World

Görmüş geçirmiş bir savaş atı, şarkı söyleyen, eğlenceli ve çeşit çeşit yarı ay yarı insan diyarına gelir. İlk sezonu ile gelecek.

 

13-Clickbait (Yakında)

Clickbait

Clickbait

 

Tür: Dram, Gerilim

Sekiz farklı bakış açısıyla anlatılan bu dizi, suçunu itiraf eden bir tacizcinin idam edilmesini  ve sosyal medyanın bu suçta oynadığı rolü anlatıyor. İlk sezonu ile gelecek.

 

14-Cursed (Yakında)

Cursed

Cursed

Kral Arthur efsanesine bu sefer  Göl Kraliçesi Nimuenin gözünden bakıyoruz. Nimue, Merlin’i Bulup kadim bir kılıcı teslim etmek için paralı asker Arthur ile bir araya geliyor. İlk sezonu ile gelecek.

 

15-Dash & Lily (Yakında)

Dash & Lily

Dash & Lily

İki farklı karakterdeki Dash ve Lily çıktıkları tatil sırasında tanışma öykülerinin aşka dönüşmesini göreceğiz. Dash ve Lily’nin  karşılaşma hikayesini gençlik dizisi tadında izleyeceğiz. İlk sezonu ile gelecek.

 

16-Dracula (Yakında)

Dracula

Dracula

Kont Dracula efsanesi yeniden ekranlarda. Kont Draculanın Van Helsing’in soyuyla olan mücadelesi. Vampirin kanlı cinayetlerini inceleyen ve zayıflıklarına değinen yeni öykülerle dönüşümden geçiyor. İlk sezonu ile gelecek.

Oyuncular:Claes Bang, Dolly Wells, John Hefferman

Yaratıcılar: Steven Moffat , Mark Gatiss

 

17-Eden (Yakında)

Eden

Eden

Justin Leach (Ghost in the Shell 2 yarattı) tarafından yazılan ve Yasuhiro Irie ( Fullmetal Alchemist yönetti) yönetilen seri 2020 de anime severlerle buluşacak. Yeryüzündeki tek insan olan bir çocuğun robotlar tarafından büyütülmesini ele alacak. İlk sezonu ile gelecek.

18-Fate the Winx Saga (Winx Club)(Yakında)

Fate the Winx Saga

Fate the Winx Saga

Hepimizin Küçükken mutlaka izlediği Winx Club dizi olarak geri dönüyor. Winx Club ile ilgili olacak seri 1 sezon ve 6 bölüm olarak planlanıyor. Ancak bu sefer animasyon veya çizgi karakter olarak değil gerçek bir dizi olarak Netflix kullanıcılarının beğenisine sunulacak.İlk sezonu ile yakında yayınlanacak.

 

Netflix’in yeni özellikleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ